نمایندگان مجلس شورای اسلامی نقطه نظرات خود در مورد نخستین جشنواره فرهنگی هنری معلمان هنرمند را بیان کردند.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل معاونت پرورشی و فرهنگی این نظرات را در زیر می توانید مطالعه کنید.

جشنواره معلمان هنرمند نقطه عطفی برای ظهور داشته‌های معلمان است

عضو کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری جشنواره معلمان هنرمند را نقطه عطفی برای بروز و ظهور داشته‌های معلمان خواند.

حسین امامی راد در پیامی به جشنواره کشوری معلمان هنرمند با اشاره به فرمایش امام خمینی (ره) مبنی براینکه هنر، عبارت است از دمیدن روح تعهّد در کالبد انسان‌ها اظهار کرد: هرچند معلمی، در حقیقت، هنر است، اما با توجه به حسّاسیّت و تاثیرگذاری نقش معلم در جامعه، آراستگی به هنر‌های مختلف، از ملزومات معلم و معلمی است.

وی افزود: یکی از ابعاد مغفول مانده جامعه فرهنگیان و معلمان، که زیاد بدان پرداخته نشده، معرفی هنرمندی‌های این قشر است.

عضو کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری بیان کرد: جشنواره فرهنگی هنری معلمان هنرمند، فرصتی است ویژه، بلکه، نقطه عطفی است برای بروز و ظهور داشته‌های معلمان، در عرصه هنرِ ناب و اصیلِ ایرانی- اسلامی و یا به تعبیری، به تصویر کشیدن تابلوی زیبای تلفیقِ دانش و هنر.

 معلم هنرمند عاشق پردرد است

عضو‌ کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی خاضعانه معلمان هنرمند کشور اسلامی‌مان را دعوت به شرکت در نخستین جشنواره فرهنگی هنری معلمان هنرمند کشور کرد.

جواد نیک بین با اشاره به برگزاری جشنواره کشوری معلمان هنرمند اظهار کرد: ما در آموزش و پرورش معلم غیر هنرمند، معلم غیر عاشق و معلم بی درد نداریم لذا معلمان بسان انبیا هستند.

نماینده مردم شریف کاشمر، کوهسرخ، بردسکن و خلیل آباد با بیان اینکه معلم هنرمند عاشق پردرد است از برگزار کنندگان این جشنواره تشکر و خاضعانه معلمان هنرمند کشور اسلامی‌مان را دعوت به شرکت در نخستین جشنواره فرهنگی هنری معلمان هنرمند کشور کرد.

عشق معلم اگر با هنر در آمیزد دیگر در قاموس لغت نمی‌گنجد

 نماینده مردم ‌گنبد کاووس و ‌عضو‌ کمیسیون آموزش و‌ تحقیقات محلس شورای اسلامی از معلمان هنرمند درخواست کرد در نخستین جشنواره معلمان هنرمند شرکت موثر داشته باشند.

امانقلیچ‌ شادمهر درباره برگزاری جشنواره کشوری معلمان هنرمند اظهار کرد: عشق معلم اگر با هنر در آمیزد دیگر در قاموس لغت نمی‌گنجد. معنایی می یابد آسمانی، روحی می شود ملکوتی.

نماینده مردم ‌گنبد کاووس و ‌عضو‌ کمیسیون آموزش و‌ تحقیقات محلس شورای اسلامی اضافه کرد: پیوند معلم عاشق با هنر، می شود عاشق هنرمند یا هنرمند عاشق و بس. دیگر هنرش، خلاقانه، ذوقش ناباورانه و حس اش نوآورانه می شود. در سه کلمه رها، مانا و پویا می توان تعبیر و تفسیر کرد.

جشنواره معلمان هنرمند فرصتی برای برنامه ریزی و استعداد سنجی است

نماینده مردم شهریار، قدس و ملارد و عضو‌ کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی جشنواره معلمان هنرمند کشور را فرصتی برای برنامه ریزی و استعداد سنجی توانایی‌های معلمان خواند.

 

حسین حق وردی جشنواره معلمان هنرمند کشور را فرصتی قابل احترام برای برنامه‌ریزی، استعداد سنجی و زمینه‌ای برای بروز خالقیت‌ها و ابتکارهای فرهنگی و هنری جامعه فرهنگیان و عرضه توانمندی ها دانست که می تواند به ایجاد نشاط و شادابی افزون تر برای تاثیرگذاری بیشتر آموزش بیانجامد.

نماینده مردم شهریار، قدس و ملارد و عضو‌ کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی ادامه داد: من ضمن تقدیر از تمام فرهنگیانی که در شکل‌گیری و اجرای نخستین جشنواره معلمان کشور نقش داشته اند، از تمامی معلمان هنرمند ایران اسلامی برای شرکت در این جشنواره دعوت می کنم. امید است در پرتو‌ مشارکت گسترده فرهنگیان عزیز شاهد استمرار این اقدام سازنده باشیم.

هنر مقوله‌ای است که دنیایی حرف را در یک اثر مختصر صوتی یا تصویری بیان می‌کند

نماینده مردم همدان و فامنین و عضو کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی هنر را مقوله ای توصیف کرد که دنیایی حرف را در یک اثر مختصر صوتی یا تصویری بیان می‌کند.

احمد حسین فلاحی درباره برگزاری جشنواره فرهنگی هنری معلمان هنرمند اظهار کرد: هنر مقوله ای است که دنیایی حرف را در یک اثر مختصر صوتی یا تصویری بیان می کند.

نماینده مردم همدان و فامنین و عضو کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی ادامه داد: برخی از گونه های آن از الزامات هنری مانند معلمی است که تمام وجودش هنر بوده و باید هنرآفرین برای متعلمانش باشد تا آنچه از او صادر می شود در وجود آنان جای گیرد.