به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل معاونت پرورشی و فرهنگی، علی رمضانی در مورد جشنواره فرهنگی هنری معلمان هنرمند گفت: این نخستین جشنواره ای بود که صرفاً معلمان و فرهنگیان در آن می توانستند شرکت داشته باشند از همین رو یک جشنواره منحصر به فرد بود.

وی ادامه داد: یکی از ویژگی های نظام آموزشی نوین و پیشرفته توجه جدی به نیازهای متنوع مخاطبان و تمهید مقدمات برای بروز و ظهور توانمندی ها و استعدادهای معلمان است.

رمضانی خاطرنشان کرد: اوقات فراغت حین آموزش معلمان فرصتی است مغتنم برای برنامه‌ریزی استعداد سنجی و تلاش برای بروز خلاقیت ها و کارهای فرهنگی و هنری جامعه فرهنگیان، سوق دادن معلمان برای حضور در مسابقات و جشنواره های فرهنگی و هنری و عرضه توانمندی‌های خود فرآیندی آموزشی تربیتی است که می‌تواند باعث ایجاد نشاط و شادابی بیشتر برای تاثیرگذاری آموزش باشد.

مدیر کل فرهنگی هنری و فضاهای پرورشی ادامه داد: به همین منظور با بهره مندی از ظرفیت های سند تحول بنیادین آموزش و پرورش و سایر اسناد بالا دستی معاونت پرورشی و فرهنگی جشنواره فرهنگی و هنری معلمان هنرمند را برگزار کرد که این جشنواره با رویکرد نوین و مبتنی بر آموزش مهارت و بر اساس آسیب شناسی های مکرر از روند جاری و با نگاهی متعالی و به منظور توانمندی‌های بی‌نظیر جامعه فرهنگی و هنری معلمان و همچنین جلب توجه نگاه نهادها و سازمان‌های همسو در حوزه‌های فرهنگی و هنری بود.

وی به برخی از اهداف این جشنواره اشاره کرد و ادامه داد: جریان سازی و بستر سازی برای تولید و توسعه محتوای منطق و فرهنگ اسلامی انقلابی ملی و بومی، تقویت مبانی فکری هنری فرهنگی معلمان، ایجاد زمینه تحرک پویایی شادابی و نشاط بیشتر معلمان از جمله این اهداف بود.

رمضانی خاطرنشان کرد: اما پس از برگزاری مراسم اختتامیه این جشنواره بر آن شدیم تا برای تکریم بیشتر و استفاده بهینه از ظرفیت این سرمایه‌های ارزشمند از معلمان برگزیده در این جشنواره بهره بیشتری برده شود.

وی ادامه داد: از همین روی به استان فارس ابلاغ شده است تا موارد زیر را پیگیری و اجرا کند:
1- پیگیری صدور ابلاغ تدریس در کانون های فرهنگی تربیتی
2- پیگیری تسهیل در ساماندهی آموزشی و نقل و انتقالات
3- پیگیری صدور ابلاغ به عنوان اعضای کارگروه تخصصی فرهنگی هنری
4- پیگیری صدور ابلاغ داوری جشنواره های مختلف دانش آموزی
5- استفاده از ظرفیت این هنرمندان در همه برنامه‌های فرهنگی هنری
6- مساعدت در زمینه انتشار آثار آنان
7- هماهنگی با روابط عمومی ها و خبرگزاری های استانی و رسانه های محلی برای مصاحبه تخصصی با معلمان هنرمند

نخستین جشنواره معلمان هنرمند که از دی ماه ۱۳۹۹ در شیراز آغاز شد در خرداد ۱۴۰۰ به کار خود پایان داد.